Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από ναό στα Τρίκαλα το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του MEGA στα Τρίκαλα Κώστα Στάμο, η αστυνομία έκλινε αρχικά προς το σενάριο της αυτοκτονίας. Ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας μιλάει ανοιχτά για δολοφονία, με τον πατέρα της 16χρονης μιλώντας χθες στο MEGA να καλεί «τη δικαιοσύνη να βρει το δολοφόνο».

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής  και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να ζητήσει σήμερα το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τι κατέθεσε η δίδυμη αδερφή της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δίδυμα αδερφή της 16χρονης κατέθεσε στην αστυνομία ότι η νεαρή είχε συναντηθεί στο συγκεκριμένο σημείο με έναν 27χρονο αστυνομικό τον οποίο είχε γνωρίσει στα social media.

Δύο ώρες αργότερα η 16χρονη κάλεσε την αδερφή της κλαίγοντας και της είπε «σε αγαπώ», ενώ της έκλεισε το τηλέφωνο απότομα.