Ο Φραν Βέλεθ ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες από τον Παναθηναϊκό και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο ισπανός αμυντικός μίλησε για τους λόγους που απάντησε θετικά στους «πράσινους», αλλά και για τους στόχους που έχει βάλει να πετύχει με τον ελληνικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον Τσάβι Ρόκα, μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης, ήταν σημαντικό για μένα ότι υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στην Ισπανία, προκειμένου να μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου, κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

«Ήρθα σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να κατακτήσει το κύπελλο. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Και ό,τι άλλο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι. Από την πρώτη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό διαπίστωσα ότι είναι σαν μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε» πρόσθεσε.