Α. Κουτσούμπας στο MEGA: Δύσκολο να τηρηθούν τα μέτρα όταν δίνεται άδεια για πανηγύρι

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας, μίλησε στο LIVE NEWS για την παρουσία του στο πανηγύρι στην Αλίαρτο και τον συνωστισμό

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας, μίλησε στο LIVE NEWS για την παρουσία του στο πανηγύρι στην Αλίαρτο και τον συνωστισμό.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε μια τέτοια δημόσια εμφάνιση και το έκανε λόγω ενός αθλητικού σωματείου που προσφέρει κοινωνικά. Υπογράμμισε ωστόσο ότι «η πολιτεία έσωσε άδεια στο αθλητικό σωματείο να πραγματοποιήσει αυτή την εκδήλωση».

Ο προβληματισμός του, όπως τόνισε, ήταν σχετικά με την άδεια η οποία είχε δοθεί κανονικά. Ανέφερε ωστόσο: «Όταν δίνεις μια άδεια να γίνει ένα τέτοιο πράγμα με ένα σύλλογο και τόσα άτομα, είναι δύσκολο να τους συγκρατήσει. Οι άνθρωποι είχαν πάρει όλα τα μέτρα».

Σημείωσε δε, ότι υπήρχε πράγματι συνωστισμός «έγινε χαμός, ξέφυγε η κατάσταση».

«Πέρασε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στην αρχή ήταν όλα καλά. Όταν επανήλθε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ είδε ότι δεν τηρούνταν και τους επέβαλλε πρόστιμο και καλά έκανε» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε «πρέπει να τα καταργήσουμε αν θέλουμε να έχουμε πλήρη υγειονομική ασφάλεια. Και κανόνες να θέσουμε, δεν μπορούν να τηρηθούν».

ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk