Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φθάνει στο ραντεβού με τη μηχανή του. Είναι το προσωπικό του γραφείο, λέει. Οδηγώντας την, σκέφτεται, παίρνει αποφάσεις. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα για εκείνον.

Δεν θα σαλπάρει με το φουσκωτό όπως συνηθίζει, αντίθετα θα συναντήσει το εμβληματικό έργο του Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» και θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Αρη Σερβετάλη και Ορφέα Αυγουστίδη, σε μία παράσταση που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

«Ο Μπέκετ είναι μάστορας. Δεν τον πιάνεις πουθενά. Δεν θα βρεις απαντήσεις, γιατί δεν θέλει να σου δώσει. Μιλάει για τα συστατικά της ζωής, το μάταιο της ανθρώπινης ύπαρξης, για όλα αυτά που θα μείνουν αναπάντητα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής»  συνομιλεί μαζί του για τις μεγάλες στιγμές της ζωής του, για το αδιέξοδο των ανθρώπινων σχέσεων, για την πατρότητα και για όλα όσα τον γαληνεύουν.

«Μια ωραία επιπολαιότητα είναι ο έρωτας, αν το σκεφτείς. Χωρίζεις με έναν άνθρωπο και δεσμεύεσαι – δεν είναι τυχαία η λέξη που χρησιμοποιούμε – με έναν άλλον. Αλλά, τελικά, στο ίδιο σημείο δεν θα καταλήξεις και με εκείνον σε μερικά χρόνια;».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»