Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ έχασε 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Γιούργκεν Κλοπ απέφυγε να επικρίνει σκληρά τους παίκτες του, αλλά αντίθετα δε δίστασε να τα βάλει με δημοσιογράφο του Sky Sports, όταν ένιωσε πως επιχείρησε -με ερώτησή του- να τον κάνει να μιλήσει σε αυστηρό τόνο για τους ποδοσφαιριστές του.

Στο flash interview, μετά το ματς, ο γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε:

«Είδα μία υπέροχη συμπεριφορά. Δεν παίξαμε ως μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πριν από μία εβδομάδα. Κάτι όμως μας έλειπε, και για κάποιες καταστάσεις που ήταν 50/50 ήταν απλώς γρηγορότεροι από εμάς. Έπειτα γίνεται μεγαλύτερος ο αγωνιστικός χώρος. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και εμείς δεν το κάναμε. Η Σίτι άξιζε 100% τη νίκη φυσικά, αλλά θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-3. Είχαμε στιγμές που θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, αλλά δεν το κάναμε».

Όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Κλοπ να σχολιάσει το αν η ομάδα του είχε καλές ευκαιρίες όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ο Γερμανός έγινε έξαλλος και είπε το εξής:

«Με ρωτάς; Γιατί με ρωτάς; Είδες το ματς απόλυτα ήρεμος, γιατί με ρωτάς; Εάν θέλεις να οδηγήσεις αυτήν την ιστορία στην κατεύθυνση ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι γι’ αυτό το ματς, κάντο. Αυτά που ήθελα όμως να πω τα είπα ήδη».

Δείτε το βίντεο: