Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου Τόσκο Μποζατζίσκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον περασμένο Ιανουάριο, στη Θεσσαλονίκη, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που πέρασε πάνω από το αναίσθητο σώμα του.

Σύμφωνα με το GrTimes, η 26χρονη κατά την απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα. Έδωσε εξηγήσεις για τα επιβαρυντικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και ειδικά για την διπλή κίνηση του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο.

Φέρεται ότι επανέλαβε όσα είχε αρχικά πει στην Τροχαία Θεσσαλονίκης. Ότι, δηλαδή, το κακό έγινε χωρίς να το καταλάβει και παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο. Είπε ότι πανικοβλήθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα.

Το τραγικό συμβάν

Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιανουαρίου 2020, o Τόσκο και οι φίλοι του απολάμβαναν τον καφέ τους σε καφετέρια της οδού Μαρία Κάλλας όταν δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος έτρεξε για να γλιτώσει προς το Μέγαρο Μουσικής. Ένα όχημα που οδηγούσε μια 26χρονη πέρασε από πάνω του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο Τόσκο ήταν οπαδός της βουλγάρικης ομάδας Μπότεφ Πλόβντιβ. Μαζί με τους φίλους του είχε έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Οι οπαδοί της Μπότεφ διατηρούν φιλικές σχέσεις με αυτούς του Άρη.