Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Παπέ Σισέ μετά και τη μαθηματική κατάκτηση (χωρίς το -7 του ΠΑΟΚ) του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη δουλειά που έκανε όλη η ομάδα ενώ ξεχώρισε σαν MVP τον Ελ Αραμπί λόγω των γκολ του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τον MVP: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι MVP. Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω έναν θα είναι ο Ελ Αραμπί, μιας και αυτός είναι φέτος ο άνθρωπος των γκολ».

Για τον τίτλο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε ματς τίτλων. Χαίρομαι και για μένα και για την ομάδα».

Για τη δική του σεζόν: «Περίμενα ότι θα επανέλθω. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Στην αρχή ήμουν άτυχος, αλλά περίμενα ότι όλα θα πάνε καλά στην συνέχεια και είμαι ευτυχής γι’ αυτό».

Για την συνέχεια της χρονιάς: «Θα ήταν υπέροχο να περάσουμε την Γουλβς. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν, θέλουμε αήττητο το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον Μαντί Καμαρά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και την εξέλιξη του. Κάθε μέρα μαθαίνει και γίνεται καλύτερος στη δουλειά του, από τότε που έπαιζε στην Αζαξιό. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και φτάσει ακόμη ψηλότερα…».