Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ τα μεγάλα χρηματικά ποσά της 33χρονης που απήγαγε την Μαρκέλλα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών πλέον βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών πλέον βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Στα χέρια τους έχουν αποδείξεις από εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών μέσα σε μία ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει να μιλάνε και πολλοί επιχειρηματίες και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μία ημέρα, σε μία ώρα, η 33χρονη φέρεται να έκανε αγορές εσωρούχων ως και 1.800 ευρώ. Μάλιστα, ζητούσε πολύ μικρά νούμερα και όταν ιδιοκτήτρια της είπε ότι δεν θα της κάνουν, αυτή της εξομολογήθηκε ότι είναι για μια φίλη της που είναι ιδιαίτερα μικροκαμωμένη.

Ξαφνικά, προκύπτουν μεγάλα χρηματικά ποσά λοιπόν, πολύ άνετη ζωή, καμία καταβολή για τη διατροφή της κόρης της και πολλά κενά στους διατραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης.

Εκεί, λοιπόν, και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά στρέφεται η αστυνομία καθώς θεωρεί ότι τα δύο ονόματα που έχει δώσει η 10χρονη αυτές τις μέρες είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την αρπαγή της.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Δείτε επίσης
ΒημαTV
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk