Πανικός Καμμένου μετά την επιβεβαίωση Παπαγγελόπουλου για παρακράτος

Σε πανικό ο Πάνος Καμμένος μετά από την επιβεβαίωση από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο των εντολών που έδινε, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα, για δικαστική εξόντωση των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου που αποδεικνύουν τη λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών

Τα νέα ντοκουμέντα άναψαν φωτιές στη δεξιά συνιστώσα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και βγήκαν τα μαχαίρια.

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αποκάλυψε σε συνομιλία του με τον διευθυντή της εφημερίδας, την πίεση που δεχόταν για παραδικαστικές και παρακρατικές παρεμβάσεις από τον τότε υπουργό Άμυνας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, επιβεβαίωσε το διάλογο της ντροπής, αλλά επιχείρησε να βγάλει εκτός κάδρου τον εαυτό του και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον κ. Παπαγγελόπουλο απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Οι ωμές παρεμβάσεις της συζύγου του Πάνου Καμμένου στη δικαιοσύνη και στην αστυνομία που αποπνέουν οσμή παρακράτους αναδεικνύονται από τα όσα λεπτομερώς περιγράφει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, τον οποίο εμπλέκει στις συνομιλίες του ο Πάνος Καμμένος, δηλώνει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη, και προειδοποιεί με τη φράση: όποιος ξέρει να σιωπά, ξέρει και να μιλά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

ΒημαTV
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk