Ολοένα και ενισχύονται οι υποψίες ότι πίσω από την απαγωγή της ανήλικης κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρκέλλα μίλησε τόσο στις Αρχές όσο και στον αδερφό της για την ύπαρξη και τρίτου προσώπου στο σπίτι της 33χρονης.

Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις Αρχές ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης απαγωγέας της.

Με βάση όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έγχρωμο άνδρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η 33χρονη η οποία κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτόν τον άντρα έκανε λόγο για παραισθήσεις που έβλεπε η μικρή Μαρκέλλα από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι, δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δεν μίλησα με κανέναν παρά μόνο με τη Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο» δήλωσε η κατηγορούμενη.

Το τρίτο πρόσωπο και οι live μεταδόσεις στο διαδίκτυο

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε για την υπόθεση της Μαρκέλλας η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης κ. Ανθούλα Ανάσογλου.

Σχετικά με αναφορές της 33χρονης ότι ήθελε να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι και να του αγοράσει δώρα, η κ. Ανάσογλου είπε ότι η ηθική βλάβη θα απαιτηθεί δικαστικά και δεν μπορεί να υπάρξει καμιά διαπραγμάτευση.

«Η οικογένεια δεν πουλά την αξιοπρέπειά της, το παιδί δεν πουλάει την ψυχή του και αρμόδια για την ηθική βλάβη του παιδιού είναι τα δικαστήρια και κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς το τρίτο άτομο που φέρεται να είπε η Μαρκέλλα ότι βρέθηκε στο σπίτι της 33χρονης, η κ. Ανάσογλου απάντησε πως η ανάκριση θα λύσει αυτό το θέμα.

«Ο παιδοψυχίατρος και ο παιδοψυχολόγος θα αποφασίσουν αν το παιδί είναι έτοιμο να καταθέσει. Αν το παιδί δεν είναι έτοιμο, τότε αυτή η κατάθεση δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Σε λίγες μέρες φαντάζομαι ότι θα έχουμε όλες τις απαντήσεις» είπε.

Ως προς το ενδεχόμενο να υπήρξαν ασελγείς πράξεις κατά του κοριτσιού σε live μετάδοση μέσω διαδικτύου, η κ. Ανάσογλου έκανε λόγο για το χειρότερο δυνατό σενάριο που σημαίνει την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και επανέλαβε ότι η πολιτική αγωγή ζητεί απεγνωσμένα «να βρεθεί ο σκληρός δίσκος του λάπτοπ και να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο για να δούμε το υπόλοιπο κύκλωμα» που μπορεί να κρύβεται.

Η κ. Ανάσογλου για το θέμα του μικρότερου αδελφού της Μαρκέλλας τόνισε ότι είναι δίκαιη η απόφαση να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας από την στιγμή που δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για την επιμέλεια της 10χρονης.