Οι καθιερωμένες δηλώσεις στη NOVA πριν από κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος ετούτη τη φορά δεν είχαν τον Γιώργο Δώνη από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο άμεσος συνεργάτης, Μάκης Αγγελίνας, ήταν αυτός που μίλησε στην κάμερα και τούτο μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Ο Δώνης αποφάσισε και ενημέρωσε τη διοίκηση γι’ αυτό, πως δε θα μιλήσει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιθανότατα θα δώσει μια απολογητική συνέντευξη Τύπου όταν θα αποχωρεί από τον σύλλογο. Αλλά μέχρι τότε δε θα ξανά σταθεί απέναντι σε μικρόφωνο πριν ή μετά από αγώνες.

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με το γεγονός πως στον Παναθηναϊκό… στραβώνουν με τα λεγόμενά του. Άλλωστε, μόλις την περασμένη Κυριακή ο Αλαφούζος εμφανιζόταν εκνευρισμένος με τον Δώνη επειδή ο Έλληνας προπονητής είπε το αυτονόητο: ότι δεν υπάρχει πια υγεία στα αποδυτήρια. Και μετέφερε (ο μεγαλομέτοχος) στο στενό του περιβάλλον πως σκοπεύει ακόμα και να τελειώσει τον Δώνη νωρίτερα λόγω των δηλώσεών του. Κάτι που διαψευδόταν από τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, που… έπεσαν από τα σύννεφα.

Ο Δώνης, λοιπόν, αποφάσισε να μην ξανά μιλήσει, θέλοντας να ρίξει τους τόνους στη σχέση με τον Αλαφούζο. Και ο σχολιασμός θα γίνει πια από τον Μάκη Αγγελίνα.