Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργος Μαντέλας, αναφορικά με την πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει από το ηχητικό Παππά – Μιωνή.

«Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρει τι ακολουθεί. Στην περίπτωση αυτή οι εξελίξεις είναι τόσο γρήγορες και οι εκπλήξεις που υπάρχουν τόσες πολλές που δεν μπορεί να χαράξει πολιτική.

»Ουσιαστικά είναι σαν να τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη, χωρίς να μπορεί να συνέλθει και φαντάζομαι πως στην Κουμουνδούρου περιμένουν τι θα φέρει η επόμενη μέρα, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να χαράξουν μία συγκεκριμένη πολιτική για να δουν πώς θα πορευτούν από εδώ και στο εξής. Είναι πολλοί οι σκελετοί που φαίνεται ότι υπάρχουν μέσα στις ντουλάπες», σημείωσε ο Γιώργος Μαντέλας.

«Και μόνο που ο Μιωνής έστειλε μήνυμα που λέει ότι έχει 9 κασέτες, μία που έχει βγει και άλλες οχτώ που ακολουθούν, νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα μας κρατάει σε εγρήγορση πολύ καιρό ακόμα», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις κινήσεις στο στρατόπεδο της κυβέρνησης, ο Γιώργος Μαντέλας ανέφερε ότι «νομίζω ότι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης. Ό,τι άλλο υποστηρίξει το Μαξίμου θα είναι ψέμα. Ακόμα και αν δεν υπήρχε, πρέπει να το θεωρεί θείο δώρο αυτό που της έγινε. Σε κάθε περίπτωση έχει να κάνει μεταρρυθμίσεις η κυβέρνηση.

»Εάν επαναπαυθεί μόνο στο πολιτικό σκηνικό που στήνεται με τη σκανδαλολογία και με ό,τι πραγματικά υπάρχει πίσω από αυτή την ιστορία, τότε θα χάσει το παιχνίδι. Από τη μία πράγματι την ωφελεί, για τον απλό λόγο ότι αγοράζει πολιτικό χρόνο. Από την άλλη τα προβλήματα τρέχουν και αν δεν δώσει λύσεις και επαναπαυθεί στις δάφνες από όσα εξελίσσονται τώρα θα τα βρει αργότερα μπροστά της».