Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα στις 11:00 το πρωί η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της και την κράτησε 44 ώρες σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

Η γυναίκα κανονικά θα περνούσε χτες την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, ωστόσο ζήτησε προθεσμία μίας μέρας, μιας και όπως δήλωσε ο δικηγόρος της  ήταν στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Παρά τα όσα φέρεται να είπε στην αρχική της κατάθεση, αναφέρθηκε ακόμη και σε πράξεις ασελγείς, η 33χρονη άλλαξε τον ισχυρισμό της, λέγοντας ότι στόχος της ήταν να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι.

Την ίδια ώρα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του συνηγόρου της 33χρονης «κοκκινομάλλας» και του δικηγόρου της οικογένειας σχετικά με το αν υπήρξε ή όχι πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Έγινε ή όχι πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό;

Ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης έχει κάνει πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Το επανέλαβε το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο MEGA.

Ειδικότερα ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε με σκοπό να συμφωνήσουν σε συμβιβασμό, ενώ έκανε λόγο για τρίτο πρόσωπο που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να δεχθεί το συμβιβασμό.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας αν γινόταν γνωστό το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου, «θα δημιουργούσε πολλές συζητήσεις».

«Με πήρε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και με προέτρεψε να κάνω το ραντεβού και να δεχθώ το συμβιβασμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης

Την πρόταση συμβιβασμού από την πλευρά της 33χρονης προς την οικογένεια της Μαρκέλλας διέψευσε ξανά το πρωί ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας.

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», είπε μιλώντας κι εκείνος στην ίδια εκπομπή. «Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό», τόνισε.