Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παρακράτος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Εξηγήσεις άμεσα», πρέπει να δοθούν σύμφωνα με τον κ. Μαντέλα που σημείωσε ότι «δεν μπορείς να παίζεις με αυτές τις ιστορίες, από την στιγμή που δεν ακουμπάνε μόνο τα πολιτικά κόμματα, αλλά έχουν επιπτώσεις και για την ίδια την δημοκρατία. Πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη, να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθησή του ότι η υπόθεση «θα τρέξει πάρα πολύ γρήγορα, θα λειτουργήσει υπό την πίεση των γεγονότων. Ό,τι προαναγγέλλεται προαναγγέλλεται στη βάση κάποιων στοιχείων που θα ρίξουν περισσότερο φως σε αυτή την υπόθεση».

Αναφορικά με την περίπτωση εξεταστικής επιτροπής, ο κ. Μαντέλας τόνισε πως «είναι μία από τις εκδοχές που πρέπει να εξεταστεί», ενώ τόνισε ότι «πρέπει να αναλάβουν τα κόμματα μόνα τους την πρωτοβουλία»

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος, για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ για το «Μένουμε Σπίτι», ο κ. Μαντέλας θυμήθηκε τη λαϊκή ρήση που λέει «μεγάλη μπουκιά φάει, μεγάλη κουβέντα μη λες», γιατί ενώ έπεσε το σποτ αυτό που μιλούσε για λεφτά προς τους δημοσιογράφους βγαίνει τώρα, ένας πρώην Υπουργός, το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού και να δηλώνει ότι κάποιοι από τους Υπουργούς βγάζουν πολλά λεφτά. Γύρισε μπούμερανγκ».