Θέση για τις αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών» σχετικά με τη λειτουργία παρακράτους επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, πήρε και ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώβντας στον Alpha 98.9 ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε τις ευθύνες του ίδιου του κ. Τσίπρα. Συγκεκριμένα τόνισε:

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας δείχνουν ότι υπάρχει μια παρακρατική, καθεστωτική κι επικίνδυνη σειρά πρακτικών και λογικών που χρησιμοποιήθηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι προφανές ότι όλο αυτό το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται είναι η κορυφή ενός «παγόβουνου» για το οποίο χθες ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση. Τι αποκαλύπτει όμως η θέση που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ; Αποκαλύπτει ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά ο κ. Τσίπρας την υπόθεση.

Επομένως πρέπει σήμερα να τοποθετηθεί για την υπόθεση αυτή και να πει για ποιο λόγο, ενώ ήξερε τι έκανε ο κ. Καμμένος και οι υπόλοιποι, συνέχισε να συγκυβερνά μαζί του. Και είναι προφανές επίσης ότι, όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και με αφορμή τη συζήτηση για ενδεχόμενη προανακριτική πριν από ένα χρόνο περίπου, εμείς πιστεύουμε πως ό,τι φαίνεται είναι η κορυφή ενός «παγόβουνου» και από κάτω θα δούμε πολλά να έρχονται στην επιφάνεια όσο περνάει ο καιρός.

Επομένως, η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της και σε αυτό θα πρέπει να στηρίξουμε τους θεσμούς που θα φτάσουν ως το τέλος την υπόθεση, η οποία θα αποκαταστήσει, εφόσον ολοκληρωθεί με το σωστό τρόπο, το αίσθημα δικαίου το οποίο πρέπει να νιώσει κάθε Έλληνας πολίτης.