«Οι σημερινές αποκαλύψεις αναδεικνύουν περίτρανα τις παρακρατικές, βαθιά καθεστωτικές και επικίνδυνες για τους θεσμούς πρακτικές και λογικές, που αναπτύσσονταν μέσα στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης με αφορμή το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, για παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και εντολές σύλληψης των Γ. Κουρτάκη και Π. Τζένου, και μάλιστα από τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου, Ελενα Τζούλη.

Ο κ. Χρηστίδης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί με σαφήνεια και τονίζει ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση ευθυνών.

Η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη

Αναλυτικότερα ο κ. Χρηστίδης αναφέρει τα εξής : «Οι σημερινές αποκαλύψεις αναδεικνύουν περίτρανα τις παρακρατικές, βαθιά καθεστωτικές και επικίνδυνες για τους θεσμούς πρακτικές και λογικές, που αναπτύσσονταν μέσα στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές που οδήγησαν στη δημιουργία του άθλιου παραδικαστικού κυκλώματος, με τον ακροδεξιό συγκυβερνήτη και την καραμανλική δεξιά.

Ο κ. Τσίπρας που ομολογεί ότι γνώριζε την υπόθεση, οφείλει να τοποθετηθεί με σαφήνεια γιατί και μετά από όλα αυτά συνέχισε να συγκυβερνά με τον κ. Καμένο.

Η  Δικαιοσύνη οφείλει να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση των ευθυνών».