Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως έχουν διαρρεύσει στοιχεία από τη δικογραφία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως η τοξικολογική εξέταση της 10χρονης, που έδειξε ότι στην άτυχη Μαρκέλλα δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.

«Αυτά με οδηγούν να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά την απαγωγή, δράστις είναι η 33χρονη. Όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ, τα ναρκωτικά και την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία και να υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι και συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού».

Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή καθώς φοβάται για τη ζωή της.

«Φοβάται για τη ζωή της ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας».

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας έδωσε μια υπόσχεση.

«Θα σας δώσω μια υπόσχεση. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει ειδικές ανακριτές πράξεις. Δε θα διστάσουμε να κάνουμε έρευνα πολλών μηνών».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αλ. Κούγιας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση MEGA: