Τουρκικά ΜΜΕ: «Μένει ο Ομπράντοβιτς με 20 εκ. μπάτζετ και 2 εκ. συμβόλαιο»

Σύμφωνα με την τουρκική Aksam, υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ Ομπράντοβιτς και Φενέρμπαχτσε, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα.

Τα σενάρια για παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε είναι πολλά από χθες. Και όσο περνάνε οι ώρες, οι Τούρκοι εκφράζουν σιγουριά για παραμονή του Ζοτς.

Μετά τις χθεσινές πληροφορίες για καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών, έρχεται η τουρκική Aksam για να κάνει λόγο για οριστική συμφωνία και να αποκαλύψει και ποσά.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο Ομπράντοβιτς έδωσε τα χέρια με τη Φενέρ παρά το γεγονός πως του πρότειναν γενναία μείωση των αποδοχών. Όχι όμως και τη μείωση που λεγόταν στο μπάτζετ.

Σύμφωνα με την Aksam λοιπόν ο Ζοτς δέχτηκε να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του από τα τρία, στα δύο εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας θα δεχτεί μεν μείωση, αλλά όχι σε βαθμό που να μην μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Για την ακρίβεια, το μπάτζετ των Τούρκων θα είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν οι γείτονες, ένα ποσό που ικανοποίησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είναι έτοιμος για υπογραφές.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk