Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες

Βροχοπτώσεις, μπόρες ή ακόμα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν και την Πέμπτη κυρίως σε περιοχές της κεντρο-ανατολικής και ιδιαιτέρως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και κυρίως στα πιο ορεινά και ημιορεινά τμήματα

Βροχοπτώσεις, μπόρες ή ακόμα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν και την Πέμπτη κυρίως σε περιοχές της κεντρο-ανατολικής και ιδιαιτέρως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και κυρίως στα πιο ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, βροχές κατά διαστήματα, από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου, στην ορεινή δυτική Θεσσαλία, σε περιοχές της δυτικής Στερεάς.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα αλλά και στην Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική την Πέμπτη αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ίσως κάποιες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό και λίγες αραιές νεφώσεις, με τις καιρικές συνθήκες να είναι γενικά ευχάριστες. Από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα οι νεφώσεις αναμένεται να πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk