Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μαϊμού… γιατρού, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Το MEGA βρέθηκε στο σπίτι – φρούριο που είχε και εκεί αποκαλύφθηκαν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός που κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως γιατρός ενώ δεν ήταν πήρε στο λαιμό του άρρωστους και απελπισμένους ανθρώπους οδηγώντας τους στον θάνατο, έλεγε ψέματα παντού!

Μάλιστα, ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η σύζυγός του, η οποία συστηνόταν ως «κόρη εφοπλιστή» σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, άφησε τα δυο ανήλικα παιδιά της στην γειτόνισσα και εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με τους γείτονες ο «γιατρός» δεν είχε συστηθεί ως γιατρός αλλά ως πιλότος! Το σπίτι του έχει παντού κάμερες και ψηλούς φράχτες και κανείς δεν μπορεί να δει μέσα σε αυτό.

Ο 47χρονος είχε «οχυρώσει» το σπίτι του με τουλάχιστον πέντε κάμερες, κάγκελα και μια ενισχυμένη σιδερένια πόρτα.

Οι γείτονές τους, ήξεραν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πρώην πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, δεν γνώριζαν ότι είναι «γιατρός» και όπως ανέφεραν στην Αναστασία Τσιβγούλη, δημοσιογράφο του MEGA, δεν είχαν δει ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του εμφανιζόμενου ως γιατρού, που δήθεν μπορούσε να θεραπεύσει ανίατες ασθένειες.

Το προφίλ του ψευτογιατρού

Πρωταγωνιστής σε απάτη με υποτιθέμενα δορυφορικά συστήματα και με θύματα γνωστούς επιχειρηματίες ήταν ο 47χρονος ψευτογιατρός που προκάλεσε με τις συμβουλές του έναντι αμοιβής τον θάνατο τριών ατόμων (από τους οποίους οι δύο ανήλικοι) και οι οποίοι εγκατέλειψαν τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθούσαν.

Ο 47χρονος είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης προ 12ετίας στο σπίτι του στη Γλυφάδα. «Μεταμορφώθηκε» σε υποτιθέμενο γιατρό την τελευταία διετία κι εμφανιζόταν ως ογκολόγος νευρολόγος με σπουδές στην Ελβετία.

Φερόταν να αντλεί πελατεία ακόμη και από μοναστήρια της χώρας και από πληροφορίες που φέρεται να είχε από μοναχούς από εκμυστηρεύσεις πιστών.

Ακόμη, προσέγγιζε ανυποψίαστους ιατρούς διαγνωστικών κέντρων υποστηρίζοντας ότι μπορεί να συνεργαστούν στην θεραπεία των ασθενών τους.