Ο ΠΑΟΚ είδε την ΑΕΚ να τον προσπερνάει στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ, με αποτέλεσμα να μην έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται και ο ημιτελικός του Κυπέλλου απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν αναμένεται να ρισκάρει ο Πορτογάλος προπονητής με την συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Για δεύτερη συνεχή μέρα ο αρχηγός δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και έμεινε στο γυμναστήριο, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο δεξί γόνατο. Ακόμα και αν μπει σήμερα στο πρόγραμμα, δύσκολα ο προπονητής του θα τον χρησιμοποιήσει, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο παίζεται η πρόκριση στον τελικό.

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στο μέτωπο των τραυματιών, αφού ο Κρέσπο και ο Ζαμπά συμμετείχαν στην προθέρμανση με την υπόλοιπη ομάδα και σε κάποιες ασκήσεις με μπάλα. Στη συνέχεια, βέβαια, οι δύο παίκτες ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.