Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική διώξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ενώπιον της εισαγγελέως, οι δύο γυναίκες, ανέφεραν ότι το θύμα τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ υπήρχαν και οικονομικές διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτή η συμπεριφορά του ήταν η αιτία να οπλίσει το χέρι τους.

«Με βίαζε από 14 ετών»

Οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον φόνο του 49χρονου, σοκάρουν.

Η κόρη του 49χρονου φέρεται να υποστήριξε πως ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα της, από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού ακινητοποίησαν τον 49χρονο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. Ο 49χρονος έφερε 15 μαχαιριές σε λαιμό και πρόσωπο.

Σημειώνεται πως και η σύζυγος υποστήριξε πως ήταν κατά καιρούς και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 49χρονος άντρας ήταν νευρικός και οξύθυμος και ερχόταν συχνά σε αντιπαράθεση με την οικογένειά του.