Παναθηναϊκός: Τα δίνει όλα για τον Βιγιαφάνες

Ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνες και είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον αποκτήσει

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει μια μεγάλη επιστροφή, αυτήν του Λούκας Βιγιαφάνες, και προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη (για τα οικονομικά δεδομένα του), προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βιγιαφάνες, ενώ και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει, αφού έχει δεθεί με το σύλλογο, γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον αργεντινό μεσοεπιθετικό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές περίπου 500.000 ετησίως για να τον πείσει.

Ο Βογιαφάνες στη Μονάρκας λαμβάνει περίπου 850.000 ευρώ το χρόνο, όμως για χάρη του Παναθηναϊκού είναι πρόθυμος να ρίξει το κασέ του και να τα βρει με τους πράσινους.

Εξάλλου, η επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα είναι δεδομένη και το μόνο που ουσιαστικά θα χρειαστεί για να κλείσει το ντιλ είναι να μείνει ελεύθερος από τη μεξικάνικη ομάδα, κάτι που αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk