Η 35χρονη δεν αποδέχεται την εμπλοκή της στην επίθεση με το βιτριόλι για την οποία κατηγορείται και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, καθώς έλαβε αναβολή από τον ανακριτή, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, την επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα όταν πήρε στα χέρια του αντίγραφο της δικογραφίας.

«Είναι μια σύνθετη υπόθεση», σημείωσε ο ποινικολόγος.

«Είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της», υπογράμμισε.

«Αφού υπάρχει άρνηση εμπλοκή, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία την υπεράσπισή της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω», συμπλήρωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής, κι όχι τεκμήριο αθωότητας. Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις.

Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός.

Αρνείται την εμπλοκή της στην επίθεση

«Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον» υπογράμμισε ο κ. Κεχαγιόγλου, ενώ συνεχίζοντας προσέθεσε:

«Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή.

Δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο ισορροπημένη προσωπικότητα.

Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό.

Οι ψυχωσικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου μιλώντας στο MEGA.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας για την υπόθεση στο MEGA: