Στη σχέση του με την 35χρονη κατηγορούμενη αλλά και τη γνωριμία του με την 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αναφέρθηκε στην κατάθεση του στις αστυνομικές Αρχές ο 40χρονος, σύντροφος της 35χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της 35χρονης – η οποία φέρεται να έστησε την ενέδρα στην Ιωάννα – τόνισε στις αρχές ότι «πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα. Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα».

«Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή» φέρεται να σημείωσε ο ίδιος για τη σχέση του με την 35χρονη.

Η σχέση του με την Ιωάννα

Σε ό,τι αφορά στη γνωριμία του με την 34χρονη Ιωάννα, ο 40χρονος είπε πως «λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας».

«Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της» ανέφερε χαρακτηριστικά για το θύμα.