Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο κ. Λύτρας όπως ανέφερε αυτά που γνωρίζει και ο ίδιος είναι «ότι έχει γίνει προσαγωγή μιας ύποπτης Ελληνίδας, περίπου 35 ετών. Δεν γνωρίζω, αν έχει γίνει σύλληψη».

Σημείωσε μάλιστα ότι: «Η Ιωάννα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει ενημερωθεί ότι έχει γίνει η προσαγωγή και περιμένει. Πρώτα θα γίνει η σύλληψη και μετά θα μάθει λεπτομέρειες. Μου ζήτησε όταν έχω οποιοδήποτε νέο να την ενημερώσω».

Αναφορικά με το αν το θύμα γνώριζε την 35χρονη ύποπτη ο κ. Λύτρας κατέστησε σαφές ότι δεν γνώριζε αυτή τη γυναίκα η Ιωάννα: «Δεν την είχε αναφέρει σε συζητήσεις. Είχα πει ότι δεν έχει σχέση με αυτή την κοπέλα. Σας έλεγα ότι η Ιωάννα δεν την γνωρίζει.  Η Ιωάννα έδωσε τους κωδικούς, τα μηνύματά της, τα έδωσε όλα στις Αρχές. Έχουμε να κάνουμε με μια δράστη που η Ιωάννα δεν γνώριζε. Και επιβεβαιώνεται ότι είχε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό.Όταν κάποιον άνθρωπο τον έχεις συναντήσει 2-3 φορές. Δεν πάει εκεί το μυαλό σου».

Όσο για την κατάσταση της υγείας, ο δικηγόρος της ανέφερε πως: «Η Ιωάννα από το Σάββατο έως σήμερα, είναι στη χειρότερη κατάσταση που εγώ την έχω δει. Έχει αφόρητους πόνους. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θέλει να γίνει η σύλληψη».

Ενώ κλείνοντας ο κύριος Λύτρας καταφέρθηκε κατά όλων εκείνων που «κατηγόρησαν το θύμα», σημειώνοντας ότι «κάποιοι φρόντισαν να βγάλουν την κακία τους σε έναν άνθρωπο καθημερινό».