«Ελλάδα 2021»: Η εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στη συνάντηση Γεννηματά – Αγγελοπούλου

Την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα το «διχασμό» ανακοίνωσε σήμερα η Φ. Γεννηματά ως μια εκδήλωση με την οποία το ΚΙΝΑΛ θα συμβάλει στο έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα το «διχασμό» ανακοίνωσε σήμερα η Φώφη Γεννηματά ως μια εκδήλωση με την οποία το ΚΙΝΑΛ θα συμβάλει στο έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Η πρωτιά του ΚΙΝΑΛ

Τις ανακοινώσεις αυτές έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο της στη βουλή με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Από την πλευρά της η κα Αγγελοπούλου ευχαρίστησε την κα Γεννηματά τονίζοντας ότι αυτή θα είναι και μία πρωτιά του ΚΙΝΑΛ καθώς θα καταθέσει την πρόταση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής.

Οι δηλώσεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κας Γεννηματά και της κας Αγγελοπούλου έχουν ως εξής:

Φώφη Γεννηματά: Συναντήθηκα σήμερα με την κυρία Αγγελοπούλου, την πρόεδρο της Επιτροπής 2021. Με ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής και με μεγάλη χαρά της πρότεινα να συμβάλλουμε, το Κίνημα Αλλαγής, σε όλη αυτή την προσπάθεια για τον εορτασμό, με μια εκδήλωση – συνέδριο που θα αφιερωθεί στο διχασμό.

Στο πώς ο Εθνικός Διχασμός που ζήσαμε πολλές φορές στο παρελθόν, λειτούργησε ως ανάχωμα στην πορεία της χώρας και κυρίως πώς μπορούμε σήμερα να αποφύγουμε αντίστοιχους διχασμούς και να προχωρήσουμε οι Έλληνες ενωμένοι, να φύγουμε μπροστά, τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μας.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τα είπε εξαιρετικά η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Ακριβώς, τα 200 χρόνια είναι η αφορμή, όχι μόνο να συγκινήσουμε την καρδιά και την ψυχή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, αλλά να τιμήσουμε την ιστορία μας, να προβάλουμε τη χώρα μας και να δημιουργήσουμε μία αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας.

Και είναι μια πρωτιά ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει πρόταση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής με το θέμα που η κα. Πρόεδρος ανέφερε, που ακριβώς κοιτάζει πίσω στην Ιστορία, βλέπει με ένα αντικειμενικό μάτι όλα αυτά που έγιναν και δίνει διδάγματα στον κόσμο για το πώς πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας στα επόμενα χρόνια. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Φώφη Γεννηματά: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά, αυτό είναι το δικό μας μήνυμα.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Και θα πάει η Ελλάδα μπροστά. Γι’ αυτό εργαζόμαστε. Είμαστε η Εθνική Επιτροπή σημαίνει ότι εκπροσωπούμε τη δουλειά και τα αισθήματα όλων των Ελλήνων.

Φώφη Γεννηματά: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, λοιπόν.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk