Εικόνες συγχρωτισμού κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στα μπαρ της Ναυπάκτου, του Ναυπλίου αλλά και στις βίλες της Μυκόνου, όπου μεταφέρθηκαν τα πάρτι μετά τα πρόστιμα και τα λουκέτα.

Οι εικόνες που φέρνει στο φως το LIVE NEWS μιλούν από μόνες τους. Εκατοντάδες άνθρωποι μέσα σε πολυτελή βίλα στο νησί των ανέμων, ο ένας δίπλα στον άλλον, σε υπερυψωμένα σημεία, αριστερά και δεξιά.

Ήταν η λύση που βρέθηκε για να μην σταματήσει το ολονύχτιο γλέντι. Πάρτι που μοιάζουν ιδιωτικά για λίγους φίλους σε ένα σπίτι, αλλά στην πραγματικότητα οι καλεσμένοι, όχι μόνο δεν είναι φίλοι και γνωστοί, αλλά πληρώνουν είσοδο για να μπουν.

Πάρτι το τριήμερο

Σύμφωνα με επιχειρηματία του νησιού στα πάρτι που διοργανωθήκαν στις βίλες το τριήμερο, όχι μόνο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, αλλά δεν κόπηκε ούτε μια απόδειξη.

Η οργάνωση στο μυκονιάτικο πάρτι πλήρης. Φωτισμός, ποτά, dj και ξέφρενος χορός έως το πρωί αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο συνωστισμός.

Ο συνωστισμός στα bar όλης της χώρας, αλλά και στα πάρτι, κάνει τους επιστήμονες να σημαίνουν συναγερμό.

«Εικόνες σαν αυτές μπορούν να αποτελέσουν περιβάλλον διασποράς του ιού, μπορούν να ανατρέψουν την καλή εικόνα», λέει ο Γιώργος Σουρβίνος, καθηγητής ιολογίας Πανεπιστήμιου Κρήτης.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ανοίξει ο τουρισμός και από τις 15 του μήνα και μετά αρχίσουν να έρχονται ξένοι τουρίστες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA