Η Λαμία αν και ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, παρουσιάστηκε ανώτερη και πιο έτοιμη από τον Παναιτωλικό που… καιγόταν για θετικό αποτέλεσμα, τον νίκησε με 2-0 και τον έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες.

Στο +3 πλέον οι Αγρινιώτες από τον Πανιώνιο που νίκησε το Σάββατο τον Βόλο και στο -1 από την Ξάνθη που έχει ματς λιγότερο. Κατά τα άλλα ψήφισαν κατά της αφαίρεσης πέντε βαθμών από την Ξάνθη για το μετοχολόγιο της ακριτικής ΠΑΕ, στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Ευτυχώς (για τον Παναιτωλικό) που δεν πέρασε τελικά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία κατάφερε να προηγήθηκε στο 29′ με τον Βιγιάλμπα, στην πρώτη φάση του ματς ουσιαστικά από όμορφη ασίστ του Αραβίδη. Το γκολ ήταν η μόνη αξιόλογη φάση σε όλο το πρώτο μέρος, όπου ο Παναιτωλικός είχε μεν την κατοχή αλλά χωρίς να απειλεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήτα καλύτερος, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά και πάλι το γκολ ήρθε από τη Λαμία. Στο 78′ και από ασίστ του Μπεχαράνο, ο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς.

Λαμία: Κάχριμαν, Σκόνρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε (76′ Δημούτσος), Μπεχαράνο (87′ Πλιάτσικας), Βασιλόγιαννης (76′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (55′ Μπουλούλης), Αραβίδης (55′ Καραμάνος).

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίεστεντ (46′ Λιάβας), Κέβιν (71′ Λουσέρο), Τσιγγάρας (71′ Μπαϊροβιτς), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (71′ Αριγίμπι), Άλβαρες, Ντάουντα (83′ Ντουάρτε).