Οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα,βρίσκονται σε κομβικό σημείο ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, χθες Πέμπτη (4/6) , την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο – τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης, Απόστολο Λύτρα.

«Έγινε η επίσκεψη, κάθισαν για πολύ λίγο, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έφυγαν. Ούτε της έδειξαν, ούτε άκουσε κάτι».

Ο κ. Λύτρας σημείωσε για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο και μια οργανωμένη επίθεση κατά της 34χρονης.

«Πιστεύω ότι η έρευνα θα αργήσει, διότι δεν μιλάμε για ένα απλό έγκλημα. Αν η Ιωάννα είχε κάτι στο μυαλό της θα το έλεγε. Τα σενάρια περί προσωπικών διαφορών, σιγά σιγά έχουν σταματήσει».

Ο ίδιος σημείωσε πως πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν, ενώ όσον αφορά τη φυσική και ηθική αυτουργία σημείωσε: «Αν ήταν μια κοπέλα που η Ιωάννα την γνώριζε θα πήγαινε κατευθείαν το μυαλό της. Η Ιωάννα δεν έχει τέτοια εικόνα συνεπώς θεωρώ ότι δεν πρέπει να την γνώριζε».

Αναφερόμενος στη συνομιλία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, της δράστιδος με τον οδηγό του ταξί, ο δικηγόρος της 34χρονης είπε ότι δεν ξέρει αν πρόκειται για Ελληνίδα ή για αλλοδαπή, ενώ σημείωσε πως θεωρεί ότι η αστυνομία δεν έχει φτάσει ακόμη στα ίχνη της.

«Δεν έχω άποψη για το αν αυτή μου μιλάει είναι Ελληνίδα ή δεν είναι. Εγώ νομίζω ότι έχει φτάσει ακόμα στα ίχνη της και θα αργήσει να φτάσει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης μιλώντας στο MEGA