Δύσκολο καλοκαίρι για τους ηθοποιούς – Ακυρώνονται θεατρικές παραστάσεις

Πρωταγωνιστές στο πιο δύσκολο δράμα της ζωής τους, οι άνθρωποι της τέχνης γι’ αυτό το καλοκαίρι, με τα θέατρα κλειστά, τα γυρίσματα στον πάγο και τις λιγοστές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους που δεν έχουν ακυρωθεί, να πραγματοποιούνται χωρίς το 60% των θεατών λόγω κοροναϊού

Πρωταγωνιστές στο πιο δύσκολο δράμα της ζωής τους, οι άνθρωποι της τέχνης γι’ αυτό το καλοκαίρι, με τα θέατρα κλειστά, τα γυρίσματα στον πάγο και τις λιγοστές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους που δεν έχουν ακυρωθεί, να πραγματοποιούνται χωρίς το 60% των θεατών λόγω κοροναϊού.

Οι ηθοποιοί καλούνται να ζήσουν είτε χωρίς καθόλου εισόδημα είτε με πενιχρούς μισθούς, όπως αναφέρει ο ηθοποιός Σταύρος Σβίγκος.

Εκτός από τους ηθοποιούς, όλοι οι συντελεστές των θεατρικών παραστάσεων έχουν μείνει χωρίς δουλειά, αφού τα θέατρα είναι κλειστά εδώ και 2,5 μήνες.

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι από τη μεριά του αισιόδοξος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στις θερινές παραστάσεις καθώς όσες παραστάσεις δεν ακυρώθηκαν, θα πραγματοποιηθούν στα θερινά θέατρα από 15 Ιουλίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk