Πορτογαλία: Στη φυλακή 41 οπαδοί της Σπόρτινγκ για τα άγρια επεισόδια του 2018

Οι αρχές στην Πορτογαλία καταδίκασαν 41 οπαδούς της Σπόρτινγκ για τα απίστευτα επεισόδια που είχαν γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας το 2018.

Συνολικά 41 οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας καταδίκασε το δικαστήριο για την τρομακτική επίθεση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, που είχε γίνει τον Μάιο του 2018.

Δεκάδες οπαδοί των Λιονταριών είχαν εισβάλει στο προπονητικό κέντρο, απείλησαν παίκτες, ενώ επιτέθηκαν και σε ορισμένους. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου της Λισαβόνας, εννέα από τους κατηγορούμενους καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, 29 από αυτούς έλαβαν ποινές με ανασταλτικό χαρακτήρα, ενώ υπάρχει και καταδίκη μηνών για άλλους τρεις.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Καρβάλιο αθωώθηκε, αφού δεν αναγνωρίστηκε ως ηθικός αυτουργός. Τέλος, από εκείνη την ομάδα είχαν αποχωρήσει έπειτα από προσφυγές αρκετοί ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Ντάνιελ Ποντένσε που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk