«Υπερήφανος για τη φιλία μας»: Ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλάει στα «ΝΕΑ» για τον Σωτήρη Τσιόδρα

«Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση του κοροναϊού, στη δίνη της οποίας βρέθηκε ξαφνικά η χώρα μας, στην πρώτη γραμμή της μάχης αναδείχθηκε ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ φανταστεί – πόσω μάλλον επιζητήσει – μια τέτοια θέση, μια τέτοια, ασήκωτη για πολλούς, ευθύνη»

«Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση του κοροναϊού, στη δίνη της οποίας βρέθηκε ξαφνικά η χώρα μας, στην πρώτη γραμμή της μάχης αναδείχθηκε ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ φανταστεί – πόσω μάλλον επιζητήσει – μια τέτοια θέση, μια τέτοια, ασήκωτη για πολλούς, ευθύνη.

Αναφέρομαι, φυσικά, σε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, τον φίλο και συνοδοιπόρο εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Δεν θα μιλήσω για την επιστημοσύνη του – οι περγαμηνές του, η αναγνώριση και ο σεβασμός της επιστημονικής κοινότητας στο πρόσωπό του είναι γνωστά κι αναμφισβήτητα…»

Διαβάστε την εκ βαθέων εξομολόγηση του Νίκου Χαρδαλιά στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Πέμπτη

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk