Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στη Σκόπελο, όπου γυναίκα έπεσε νεκρή από κεραυνό μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το magnisianews, ο άνδρας της άτυχης γυναίκας ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά της ώρας και την Εισαγγελία Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν το μεσημέρι στην Αττική, ενώ έντονα ήταν και καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το meteo.gr ισχυρά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της Τρίτης έως και το πρωί της Τετάρτης.

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας καθώς και στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη και από τις βραδινές ώρες κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο.