Με ένα ποίημα, όπου οι στίχοι του είχαν ιδιαίτερο νόημα και ευχαριστώντας μας για όλα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας μας αποχαιρέτισε.

Νωρίτερα μας είχε γνωστοποιήσει ότι σταματούν οι τηλεοπτικές ενημερώσεις για τον κοροναϊό, αφού πλέον τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας μας είναι τέτοια που δεν χρειάζεται.

Έτσι, μετά από 72 ημέρες καθημερινής -σχεδόν- ενημέρωσης, ο άνθρωπος που στις 18:00 έμπαινε σπίτι μας και μας ενημέρωνε με σοβαρότητα και νηφαλιότητα -παρά τα όσα άκουγε κατά καιρούς- για τις εξελίξεις αναφορικά με τον φονικό ιό, στη χώρα μας, θα συνεχίσει να εργάζεται στο παρασκήνιο, οδηγώντας τη χώρα με ασφαλή τρόπο, όπως έκανε όλον αυτόν τον καιρό, στην έξοδο της κρίσης του κοροναϊου.

Φυσικά, μπορεί εκείνος να μας ευχαρίστησε για όλα, ωστόσο όσο μας χρωστάει εκείνος, άλλο τόσο χρωστάμε και εμείς σε εκείνον.

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter με τους χρήστες να δείχνουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη τους στον στρατηγό της χώρας μας σε αυτή τη μεγάλη μάχη, από την οποία μάλιστα φαίνεται να βγαίνουμε νικητές.