Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, προχωρεί δημιουργία του πρώτου μικρού καταστήματος, νέας φιλοσοφίας, στην καρδιά του Πειραιά.

Οπως αναφέρει η εταιρεία, πρόκειται για μια στρατηγική απόφαση που στηρίζεται στο ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης του ομίλου, με τη λειτουργία καταστημάτων νέας φιλοσοφίας που στόχο έχουν να φέρουν την ΙΚΕΑ ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2020 επί της οδού Γούναρη για να υποδεχθεί τους πελάτες του σε μια επιφάνεια 2.000 τ.μ. που εκτείνεται σε τρεις ξεχωριστούς ορόφους. Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πάνω από 1.000 μοναδικούς κωδικούς, να ενημερωθούν από τον ειδικό Εκθεσιακό Χώρο και να αποκτήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν από το Tμήμα Οικιακού Εξοπλισμού.

Παράλληλα, για όσους αναζητούν εξατομικευμένες λύσεις σπιτιού, οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι ΙΚΕΑ θα βρίσκονται καθημερινά στο Κέντρο Σχεδιασμού, για να τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν τη ντουλάπα ή την κουζίνα που επιθυμούν. Ακόμη, το κατάστημα θα διαθέτει εστιατόριο που θα προσφέρει καθημερινά επιλεγμένα πιάτα, ενώ στο ισόγειο θα λειτουργήσει, επίσης, take-away café.