Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Η κοπέλα επαναλαμβάνει ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν. Αυτό που δεν αποκλείω εγώ είναι κάποιος ή κάποια να έβαλε κάποιον άλλο να το κάνει. Δηλαδή να έχουμε και ηθικό αυτουργό. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση κάτι τέτοιο», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

«Έχουν περάσει κάποιες μέρες. Η Αστυνομία έχει κάνει τη βασική έρευνά της στο οικογενειακό περιβάλλον, συναδέλφους, φίλους. Τα έχει ελέγξει όλα αυτά», πρόσθεσε, εξηγώντας το γιατί πιστεύει ότι υπήρχε ηθικός αυτουργός στην υπόθεση.

«Ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Είμαστε σε επαφή 3-5 λεπτών. Δεν μπορεί παραπάνω. Στους αστυνομικούς έχει μιλήσει, είχε μια άτυπη ολιγόλεπτη συζήτηση, αλλά δεν της έχουν πάρει κατάθεση ακόμα», ανέφερε ακόμη ο κ. Λύτρας.

«Η κατάσταση της υγείας της παραμένει ίδια. Είναι παντού καμένη. Από ό,τι ξέρω δεν είναι σίγουροι οι γιατροί ότι θα επανέλθει η όρασή της. Είναι σε τραγική κατάσταση. Έχω ασχοληθεί με πολύ σοβαρά εγκλήματα. Η εικόνα που αντίκρισα δεν είναι καν για να την μεταφέρω στους τηλεθεατές σας», είπε ο ίδιος αναφορικά με την κατάσταση της 34χρονης.

«Κάνω έρευνα για την Ιωάννα. Μου το έχει ζητήσει. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει κάτι να κρύψει. Μπορεί να είναι κάτι προφανές και να ψάχνουμε διάφορα σενάρια», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του MEGA ο