Οι «Μέλισσες» βγήκαν από την «κυψέλη» τους μέσα από τη συχνότητα του MEGA, λίγο μετά τις 23:00, για να ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές με το μοναδικό τους κέφι και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

 

 

«Απόψε θα περάσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, ξεγνοιασιά, χιούμορ και κυρίως θα υποδεχτούμε σημαντικούς και σπουδαίους καλλιτέχνες για να κάνουν αυτή την βραδιά ξεχωριστή και αξέχαστη», είπε ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του νούμερο ένα συγκροτήματος, ανοίγοντας αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία.

Μάλιστα υπήρξε και μια χιουμοριστική «μονομαχία» ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς, με την τελική απόφαση να «βαραίνει» τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ξεκίνησε ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος «Ένα».

«Ολα μοιάζουν καλοκαίρι», μας είπαν οι Μέλισσες θέλοντας να πάρουν από πάνω το βάρος που έχουμε στην εποχή του κοροναϊού.

Το στούντιο πήρε φωτιά με την παρουσία του Δημήτρη Μπάση και το «Σπασμένο Καράβι» και το «Ελεγες πως μ’ αγαπάς»…

Τραγούδια από όλο το ρεπερτόριο του συγκροτήματος, αλλά και ντουέτα με κορυφαία κομμάτια, από κλασσικά μέχρι λαϊκά ποπ, φτιάχνουν ένα πρόγραμμα για όλα τα μουσικά γούστα.

Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Μπάσης. Στις μουσικές ενορχηστρώσεις ο κορυφαίος του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος θα απογειώσει το αποτέλεσμα.

Οι «Μέλιsses» καλούν στο πάρτι και δύο αγαπημένους φίλους, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και την παραγωγό του Χόλυγουντ και ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, για να μεταδώσουν τη δική τους θετική ενέργεια στους τηλεθεατές.