Στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας βρέθηκε η κάμερα του MEGA όπου διαπίστωσε αυθαιρεσίες, με τις ξαπλώστρες να νοικιάζονται χωρίς αποδείξεις και χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας και τις καντίνες να σερβίρουν από μπύρες μέχρι κοκτέιλ.

Οι εικόνες κινητοποίησαν τη δημοτική αρχή της περιοχής. Μικτό κλιμάκιο δημοτικών συμβούλων και της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο στην καντίνα.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες της καμπίνας φρόντισαν να «εξαφανίσουν» τις ξαπλώστρες από το σημείο που βρίσκονταν το πρωί.

Η συγκεκριμένη καντίνα σερβίρει και οινοπνευματώδη ποτά, ενάντια στα νέα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τις παραλίες.

Δήμαρχος Βάρης: Αυτοψία της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αναφορικά με την αποκάλυψη του MEGA τόνισε πως «είμαστε στην ανατολική παραλία της Βάρκιζας, η δημοτική αστυνομία και η ΕΛ.ΑΣ».

«Επισκεφτήκαμε τις τρεις κινητές καντίνες που υπάρχουν εδώ που είναι αδειοδοτημένες από την περιφέρεια και έγινε αυτοψία από τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας σε όλες» σημείωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

Όπως είπε «τις ξαπλώστρες δεν τις βρήκαμε. Δεν βρήκαμε να πωλείται αλκοόλ. Περιμένουμε να μας μεταφέρετε τα στοιχεία που έχετε μαζέψει. Αυτό που θα κάνουμε είναι να επιβάλλουμε τα πρόστιμα που προβλέπεται για πώληση προϊόντων που δεν περιλαμβάνεται στην άδεια, στην συγκεκριμένη περίπτωση αλκοόλ, αλλά και για τις ξαπλώστρες» πρόσθεσε.