Μετά τα εκπληκτικά βράδια που μας πρόσφεραν Αντώνης Ρέμος, Αννα Βίσση και Γιώργος Νταλάρας από την τηλεόραση του Mega, σειρά παίρνουν οι ΜΕΛΙSSES.

Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο MEGA την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική και το κέφι τους. Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Μπάσης. Στις μουσικές ενορχηστρώσεις ο κορυφαίος του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος θα απογειώσει το αποτέλεσμα.

 

Τραγούδια από όλο το ρεπερτόριο του συγκροτήματος αλλά και ντουέτα με κορυφαία κομμάτια από κλασσικά μέχρι λαϊκά ποπ φτιάχνουν ένα πρόγραμμα για όλα τα μουσικά γούστα.

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό, το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι», τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ», το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων, ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.

Σε αυτό το πάρτι… είστε όλοι καλεσμένοι!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES
Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 11 το βράδυ στο MEGA