Δολοφονία Τοπαλούδη: Δήλωση αποχής από την εισαγγελέα μετά τις αντιδράσεις Δικηγορικών Συλλόγων

Την πρόθεσή της να απέχει από τη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη εξέφρασε η εισαγγελέας μετά την αντίδραση των δικηγορικών συλλόγων για την αγόρευσή της.

Την πρόθεσή της να απέχει από τη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη εξέφρασε η εισαγγελέας μετά την αντίδραση των δικηγορικών συλλόγων για την αγόρευσή της

Η δίκη συνεχίζεται μέσα σε κλίμα έντασης . Σε συνέχεια της καταγγελίας του προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσού πριν από λίγο ο σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Κλεφτοδήμος μετέβη στο δικαστήριο και ζήτησε το λόγο για να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους όπως είπε όλων των δικηγόρων για τις αποστροφές της εισαγγελέως που αφορούν στο ρόλο των συναδέλφων του.

Την ώρα που αγόρευαν οι δικηγόροι ο κ. Κλεφτοδήμος κρατώντας την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του κ. Βερβεσού, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό των δικηγόρων για αποστροφές της αγόρευσης της ειααγγελέως που «ευθέως και συλλήβδην προσβάλλουν όλους τους δικηγόρους».

Πρόεδρος: Δεν έχετε το λόγο, υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας δεν είναι εδώ ο τόπος

Κλεφτοδήμος: εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελώς

Εισαγγελέας: Ζητώ το λόγο θα προχωρήσω σε δήλωση αποχής

Στη συνέχεια σημειώθηκε ένταση στο ακροατήριο όπου κάποιοι παρευρισκόμενοι διαμαρτυρήθηκαν όπως και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη διαμαρτυρία των δικηγόρων.

Τότε η πρόεδρος παρενέβη ζητώντας να αποχωρήσουν  όσοι διαμαρτυρήθηκαν και διέκοψε προσωρινά τη δίκη  .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk