Τα πράγματα ακόμα είναι αβέβαια για τον Παναθηναϊκό, Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα των Πρασίνων, την ώρα που υπάρχει και η υπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το unfollow στον Νικ Καλάθη. Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι δεν είναι και κάτι σοβαρό αυτό και μία κίνηση της… στιγμής, όμως από ότι δείχνουν τα πράγματα το μέλλον του αρχηγού του Τριφυλλιού δεν είναι και τόσο σίγουρο.

Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε για τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και μίλησε με την διοίκηση της ομάδας του σχετικά με το συμβόλαιό του. Ο ομογενής γκαρντ από την μεριά του δεν κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και γνωστοποίησε τις απαιτήσεις του προς τον Παναθηναϊκό, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει κάτι παραπάνω. Αυτό που απομένει τώρα είναι το αν η διοίκηση των Πρασίνων θα προχωρήσει σε μία υπέρβαση ή θα χωρίσει τους δρόμους της μαζί του.

Μάλιστα μετά την διαμονή τριών εβδομάδων στην Ελλάδα, αποφάσισε να γυρίσει στις ΗΠΑ, ενώ σε 11 μέρες θα γνωστοποιηθεί και η απόφαση της Ευρωλίγκας για την συνέχεια της σεζόν.

Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό; Οπως και να έχει αυτήν την στιγμή το μέλλον του είναι αβέβαιο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε την τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον αρχηγό του Τριφυλλιού, ο οποίος εάν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι θα είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρωλίγκας!