Το «πράσινο φως» για την επιστροφή των ομάδων της Serie A στις προπονήσεις έδωσε ο Ιταλός υφυπουργός Αθλητισμού, Βινσέντζο Σπανταφόρα, με τους δημοσιογράφους από τη γειτονική χώρα να αποκαλύπτουν την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος!

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ρεπορτάζ, τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι το πρωτάθλημα της Serie A να ξεκινήσει σε ένα μήνα ακριβώς, στις 13 Ιουνίου. Φυσικά, για να ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση, θα πρέπει να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξει νέα έξαρση στη γειτονική χώρα.

Σήμερα, όλες οι ομάδες της Serie A ενημερώθηκαν από τα αρμόδια όργανα για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, προκειμένου να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Οπως ενημερωθήκατε από to10.gr, από τις 18/5 οι ομάδες θα αρχίσουν επίσημα και πάλι προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Serie A απομένουν 12 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την Γιουβέντους να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς και την Λάτσιο στη δεύτερη, έχοντας μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τους Μπιανκονέρι.