Τετ α τετ Μητσοτάκη με επικεφαλής Ανεξάρτητων Αρχών – Τι συζήτησαν

Σε εποικοδομητικό κλίμα οι συναντήσεις του Κ. Μητσοτάκη με τους προέδρους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, της Επιτροπής Ανταγωνισμού και της ΕΕΤΤ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συναντήσεις, τους προέδρους τεσσάρων Ανεξάρτητων Αρχών.

Εποικοδομητικό κλίμα

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Ιωάννη – Κωνσταντίνο Χαλκιά, τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Νικόλαο Μπουλαξή, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ιωάννη Λιανό και τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Κωνσταντίνο Μασσέλο.

Αντικείμενο των συναντήσεων αυτών του κ. Μητσοτάκη ήταν να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία των εν λόγω Ανεξάρτητων Αρχών.

Όπως τονίζει το μέγαρο Μαξίμου «οι συναντήσεις έγιναν σε εποικοδομητικό κλίμα» ενώ υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση σέβεται απολύτως, όπως έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της θητείας της την ανεξαρτησία και ακεραιότητα των Αρχών αυτών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk