«JUMANJI: Καλώς ήρθατε στη Ζούγκλα»

Το MEGA εξασφάλισε και παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής «JUMANJI: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» το Σάββατο 16 Μάϊου στις 20:50.

«Το Jumanji δεν μπορεί να έχει περιορισμούς  ακριβώς επειδή είναι ένα βιντεοπαιχνίδι» θα έλεγε το 2017, την εποχή Α’ προβολής του «Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» ο Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον, ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δίπλα στους Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ και Κάρεν Γκίλιαν. Πάνω σε αυτήν την λογική μπορείς να περιμένεις τα πάντα και όντως τα πάντα θα πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν την ταινία του Τζέικ Κάσνταν από το MEGA το Σάββατο 16 Μαΐου στις 20:50.

Το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ο Τζόνσον έχει μαγικές ιδιότητες και «ρουφά» τους  παίκτες μέσα του εγκλωβίζοντάς τους σε ένα επικίνδυνο σύμπαν, όπου για να επιβιώσουν δεν πρέπει μόνον να βάλουν σε λειτουργία μόνον τις σωματικές δυνάμεις τους αλλά και του μυαλού τους.

Η αρχική ιδέα της ταινίας «Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» βρίσκεται σε μια άλλη ταινία, το «Jumanji» που με την σειρά του ήταν βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Κρις βαν Άλσμπουργκ. Το 1995, με ηγετική μορφή τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, εκείνο το κινηματογραφικό παραμύθι είχε σπάσει ταμεία και το ίδιο συνέβη με την συνέχειά του που γυρίστηκε 22 χρόνια αργότερα και με αρκετές παραλλαγές.

Με την βοήθεια της εξέλιξης των οπτικοακουστικών εφέ, περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού «Jumanji» αναδεικνύονται στην δεύτερη ταινία στην οποία ο θεατής ζει το όνειρο σε καινούρια μέρη στα οποία πρωτοστατούν οι κίνδυνοι και οι παγίδες τη ζούγκλας. Αυτοί οι κίνδυνοι πάντως δείχνουν να γοητεύουν το κοινό διότι τον Ιανουάριο που μας πέρασε μια τρίτη ταινία «Jumanji» προβλήθηκε με παρόμοια επιτυχία στις ελληνικές αίθουσες.

 

JUMANJI : Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα»

Σάββατο 16 Μαΐου στις 20:50 στο MEGA