Η επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα θα έχει μπόλικο ζουμί. Και ο λόγος είναι απλός. Ο κορωνοϊός είχε προκαλέσει οικονομικούς τριγμούς στις ομάδες και όλο και πληθαίνουν οι φωνές για την μείωση των μπάτζετ των top συλλόγων της λίγκας.

Ειδικά στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε, τα πράγματα δείχνουν όλο και πιο δύσκολα. Δεν βγαίνουν τα κουκιά για τους Τούρκους που βλέπουν συνεχώς τις υπόλοιπες ομάδες να παραμονεύουν για τους παίκτες τους.

Το πιο «καυτό» όνομα αυτήν την στιγμή για την Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής ακόμα… ψάχνεται για το τι θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του και η απόφασή του ουσιαστικά θα είναι και λόγος για να δει το μέλλον του και ο Κώστας Σλούκας!

Ο Έλληνας γκαρντ έχει τονίσει εξ αρχής ότι εάν φύγει ο Ζέλικο, τότε θα κοιτάξει απευθείας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Τουρκία αντιλαμβάνονται ότι δεν τον χωράει ο τόπος χωρίς τον άνθρωπο που ανέβασε επίπεδο την καριέρα του και έχει τάσεις φυγής.

Μάλιστα σε όλο αυτό το σενάριο μπλέκουν τον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι πηγαίνουν το φλερτ των Ερυθρόλευκων λίγο παρακάτω αφού μιλούν ακόμα και για πρόταση προς το μέρος του!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα η ομάδα του Πειραιά έχει προτείνει στον Κώστα Σλούκα το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Τονίζουν δε πως ο Ολυμπιακός πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς ο Έλληνας γκαρντ είναι ο νούμερο ένας στόχος των Ερυθρόλευκων.

Κίνηση πάντως που δεν επιβεβαιώνεται αυτήν την στιγμή, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε δεν έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις της για το πώς θα κινηθεί το μπάτζετ της, παρότι γνωρίζει πως ο Ομπράντοβιτς δύσκολα θα πει το πολυπόθητο «ναι» για την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη.

Το καλοκαίρι αναμένεται μεγάλο, η Ευρωλίγκα θα ανακοινώσει στις 24 Μαΐου τι ακριβώς θα συμβεί για την διοργάνωση, πράγμα που σημαίνει πως τότε θα αρχίσει να ξεδιαλύνει το τοπίο και για την Φενέρ, καθώς ήδη έχει διακοπεί και επίσημα το πρωτάθλημα της Τουρκίας.