«Αυτοί οι μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας, γνωρίζοντας και επικοινωνώντας με τόσους ανθρώπους σε διάφορες πόλεις του κόσμου, εδραίωσε μέσα μου την ιδέα ότι αυτό που αισθανόμαστε ότι έχουμε κοινό είναι βαθύ και αληθινό και δεν μπορεί κανείς να το καταστρέψει.

Σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ομάδες, νέοι ή ηλικιωμένοι, μοναδικοί και ενωμένοι, συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε τις ιστορίες μας, γεμίζοντας διάφορους χώρους με τις χαρές, τους προβληματισμούς και τα όνειρα μας. Επεξεργαστήκαμε το παρελθόν και φανταστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον. Μιλώντας για το τι σημαίνει να γίνεσαι ο εαυτός σου τολμήσαμε να εκφράσουμε μεγαλόφωνα τις ελπίδες μας», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα σχετικά με την απόφασή της να δώσει την άδεια να γυριστεί το ντοκιμαντέρ «Becoming: Η δική μου ιστορία».

Οπως γράφει στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος, τον Μάιο του 2018 ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, δύο προσωπικότητες που απολαμβάνουν ουρανομήκη δημοτικότητα παγκοσμίως, υπέγραψαν συμβόλαιο με το Netflix για μια συνεργασία προώθησης του περιεχομένου που θα παράγεται από την εταιρεία τους Higher Ground Productions.

Πρώτο δείγμα της η 90λεπτη ταινία του είναι διαθέσιμη από την περασμένη Τετάρτη στη γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα και έχει πάρει τον τίτλο της από την ομώνυμη αυτοβιογραφία της 56χρονης πρώην FLOTUS, ένα μπεστ-σέλερ που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και έχει μέχρι σήμερα πουλήσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»