Η σχέση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό διέπεται από κανόνες εμπιστοσύνης, σεβασμού και αγάπης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για όλα τα παραπάνω, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φροντίζει να το υπενθυμίζει αυτό με τις δηλώσεις του.

Η είδηση ότι ο Μαρτίνς ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα δύο χρόνια (έως το 2022), δεν αποτελεί πρώτο θέμα μόνο στα ελληνικά αθλητικά ΜΜΕ, αλλά επίσης σε αρκετά του εξωτερικού. Μεταξύ των οποίων και η «A Bola», με το πορτογαλικό Μέσο να φιλοξενεί συνέντευξη του 49χρονου τεχνικού.

Ο Μαρτίνς τόνισε πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό διότι όλα είναι τέλεια στον σύλλογο! Ποδοσφαιριστές με άκρατο επαγγελματισμό, μεγάλη ποιότητα, που σέβονται τον προπονητή και τις αποφάσεις του.

Επίσης, ο Πορτογάλος είπε πως ένας ακόμη λόγος που συνεχίζει την καριέρα του στον Πειραιά είναι ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο του, προφανώς επειδή έχει ακόμα πολλά να προσφέρει!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του ο Μαρτίνς:

Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ποιος ήταν ο λόγος που σας έκανε να ανανεώσετε με τον Ολυμπιακό;

«Ήταν πολλοί οι λόγοι. Ολα ξεκίνησαν από το 2018. Και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε ολοκληρωτικές αλλαγές. Τις κάναμε όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος.

Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται. Είναι όλα τέλεια οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω».

Ήρθατε εύκολα σε συμφωνία;

«Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Όλα είχαν γίνει από τον Απρίλιο απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».

Κάνετε προπονήσεις με μάσκες;

«Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή».