Ξεκίνησαν οι αιτήσεις σε παιδικούς σταθμούς στον Δήμο Πειραιά

Ξεκίνησε σήμερα, η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ξεκίνησε σήμερα, η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά. Μετά την ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει άμεσα να αποσταλούν µε ημερομηνία ταχυδρομείου έως 03/06/2020, όλα τα δικαιολογητικά στην εξής διεύθυνση: Δήμος Πειραιά, (Ι. ∆ραγάτση 12, τ.κ. 18535), στο Τμήμα των Βρεφονηπιακών Σταθμών είτε µε απλή αποστολή είτε µε courier. Στον φάκελο να αναγράφεται : εγγραφές- δικαιολογητικά.

Υποβολή αιτήσεων στο site του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο:

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Υπενθυμίζεται, ότι τα νήπια που γεννήθηκαν το έτος 2016, εγγράφονται στα νηπιαγωγεία του Υπουργείου Παιδείας.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Με την ευχή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της καθημερινότητάς μας, οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα μικρά παιδιά της πόλης μας. Στόχος μας είναι και πάλι τα παιδιά του Πειραιά να απασχοληθούν δημιουργικά από το έμπειρο παιδαγωγικό μας προσωπικό, μέσα από σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και παιχνίδια, τα οποία έχουν στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών, τη δημιουργικότητα και την ευχάριστη ενασχόλησή τους στο καθημερινό τους πρόγραμμα σε ένα υγιές και γεμάτο φροντίδα περιβάλλον».

Οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και την Κυριακή, 31 Μαΐου 2020.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk