Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κοροναϊό με τον πολιτικό κόσμο να τον αποχαιρετά.

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό του έκαναν κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πανδημία στη χώρα ο νυν υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα στην προσφορά του στο χώρο της Υγείας.

Το «αντίο» στον Δημήτρη Κρεμαστινό

«Συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Κρεμαστινού. Εκτός από σπουδαίος επιστήμονας και πολιτικός, άφησε το αποτύπωμά του στο χώρο της υγείας, υπηρετώντας με πίστη το υπουργείο και αφήνοντας το αποτύπωμά του σε σημαντικά έργα, όπως οι καρδιολογικές κλινικές» είπε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, έκανε λόγο για «διαπρεπή επιστήμονα, ακούραστο δάσκαλο, διαπρεπή πολιτικό, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως υπουργός Υγείας, αναβαθμίζοντας τις κινητές μονάδες και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ως προς τις αεροδιακομιδές».

Εκ μέρους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και του υπουργείου Υγείας ενώνουμε εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας» πρόσθεσε.

Αναφορά στον Δημήτρη Κρεμαστινό έκανε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.